top of page

Lærerstandens Brandforsikring A/S


Strøget København

Så er det tid til delegeretmøde i Lærerstandens Brandforsikring A/s. I mange år har jeg måttet melde afbud på grund af VM i cykling for veteraner i Sct. Johan i Østrig, eller efterårsferie på Mallorca. Det er altid en berigende oplevelse, at være til møde i LB. Vi har et forsikringsselskab, der skal drive forretning, der skal skabe overskud og være konkurrencedygtigt. Men her skal et evt. overskud komme medlemmerne til gode, for vi er et medlemsejet forsikringsselskab. Et overskud skal komme medlemmerne til gode. Evt. som bonusudbetalingerne til medlemmerne eller nedsættelse forsikringspræmier. LB arbejder faktisk for at forebygge skader. Måske en lidt undergravende strategi, men for LB giver det mening, at medlemmerne undgår skader, men når uheldet er ude, er LB sikkerhedsselen. Således kunne vi være medbestemmende om, hvor overskuddet skulle sendes hen. Jeg får selv et bidrag til Giv 24 Timer til Syge Børn.

Vi bryster os lidt med i LB, at vi ikke bygger på profit, men værdier. Med en ny ung direktion kunne man frygte, at nu var det PC og regneark, der skulle sætte dagsordenen for fremtiden. Men nej. De unge kompetente personer i direktionen tager LBs værdier alvorligt. De lytter til medlemmerne, de lytter til de delegerede, de samarbejder loyalt med bestyrelsen, de er er omsorgsfulde over for det fantastiske personale, de er medlemmernes medpart og ikke modpart. De sætter mennesket i centrum:

Billy Cross, Trio, gav en forrygende koncert

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page