top of page

Marselis-cykelløbet


Her er hjertevennerne, der var med i Marselisløbet. Fra Venstre, John Voldsen, Jon, Søren, AS, Jørgen og Egon

Igen deltager jeg sammen med nogle af mine hjertevenner i et motionscykelløb. Denne gang drejede det sig om Marselis-cykelløbet i forbindelse med festugen i Aarhus. Vi var 6, der tog udfordringerne på 50 km ruten. Der var en del lange og seje stigninger, mln vi holdt nogenlunde sammen. Dog stak Jørgen efter 1 km, og ham så vi først ved mål. Egentlig er det jo vores mål altid at følges ad, da vi alle lider af forskellige lidelser, især hjertelidelser. Ved mål ville Jørgen, der var reserve-kaptajn i Kelds fravær, give en fadøl som tak for sejren, men 50 kr. for et lille glas fadøl indbød ikke til den store velgørenhed, så det fik vi ham talt fra det. Vi nøjedes med et par pølser, og de var gratis. Bortset fra cykelturen, er det medicin for hjerte, hjerne og psyke at være sammen med disse glade og friske gutter. Jeg er ved at droppe ud af noget af min nervemedicin, da mine hjertevenner klarer det på naturlig vis.

Nu må jeg vente med den medicin til vores onsdagstur, men jeg tror, det virker, og det er gratis.

50 km ruten Odder i bunden

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page