I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Sagen er bøf

September 12, 2019

Her hygges der med tegning.

 

Vi har inviteret vores 6 dejlige hjemmeværende på Jensens Bøfhus i Silkeborg. Emma er i Tottenham, så hun kunne ikke være med. Men de andre, havde glædet sig, og det havde vi også. Vi havde en skønt aften med  kærlighed og omsorg til alle sider, garneret med god mad. Det er en fornøjelse at være sammen med dem se, hvordan de vokser op tager sig af hinanden og os. Jeg er bange for, at det bliver en ny tradition. I dagens anledning havde Lauge ligge klippet sig selv. Der var et par store hak i frisuren. Det var vist lidt leg i skolen, hvor de skulle overgå hinanden lidt.

 

 Af en eller anden grund, vil Sebastian, den flotte fyr, 

ikke fotograferes, men jeg snuppede ham lige i et ubevogtet øjeblik.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv