I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Total dovenskab

October 7, 2019

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Høstgudstjeneste

September 15, 2019

 Det er altid som gammel landmandssøn skønt at fejre høsten med en gudstjeneste. Egentlig fejrede vi det på Østergard med en middag for alle, der havde hjulpet  med  at få høsten i hus Jeg huske, at der var nogle, de kun hjalp proforma, nogle timer, snedker Andreassen, cykelaksel, gartner Nielsen og andre "prominente"  borger i Ingstrup. Læs Indremissionske, og det var der ikke noget forkert i, for vi hørte til denne kreds.

Men her i Sabro var der ikke mange, da vi dækkede op. Senere blev sognegården dog fyldt med mange gode venner til høstfrokost. Måske skal de vide, at de er velkomne, selv om de ikke deltager i høstgudstjenesten i Fårup Kirke. Tror jeg nok. Så  det er en fornøjelse at deltage som frivillig.

 Senere var det mest jævnaldrende, der udgjorde det gode selskab.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv