top of page

Team My Heart


Team My Heart Activ Living bruger ikke konsulenter.

Staten bruger 4,6 milliarder kroner om året på konsulenter. Men vi aner ikke, hvad vi får for pengene

Statens udgifter til eksterne konsulenter er steget med 50 procent under Lars Løkke Rasmussen, skrev Altinget i marts. Men der er intet belæg for mediets konklusion, vurderer to professorer. Det interessante er dog ikke, om udgifterne er steget eller ej. Det interessante er, hvad vi egentlig får ud af konsulenterne, siger den ene

Der er mere, jeg ikke forstår.

Jeg forstår ikke, at der skal ansættes så mange konsulenter, når vi ser de tåbeligheder vi har set lokalt. Lygtepæle midt i fortovsfliser, kaos ved Dok 1, kaos omkring letbanen, indvielsesstunt, budgetoverskridelse, mage uheld og stop, manglende handicapindstigning, og budgetkaos på Skejby. Er de mange konsulentansættelser et udtryk for, at politikerne ikke selv vil tage ansvar, men skyde det over på konsulenterne.

Det er jo skatteborgernes penge. Det afføder ikke respekt, men politikerlede.

Ovenstående kun et lille udpluk, og sådan, som jeg har forstået tingenes sammenhæng.

Jeg forstår det ikke!

Alt imens er vores TV2 Østjylland-indslag gået hinsides. Det blev vist i går kl. 12.00, siges det, men siden er det blev sendt hinsides. Ingen ved hvor. Måske dukker det op en dag.

Men alligevel bragte dagen igen et par solstråler.

Det er lykkedes Liselotte af fange indslaget. Det var så ikke megen tid TV2OJ, kunne unde os på skærmen.

Se indslaget her. Team My Heart Active Living

Det er hver onsdag, vi starter ud fra P-pladsen ved Byleddet kl. 09.15. Og vi er en flok ældre hjertepatienter, andre kroniske lidelser og nogle, der forebygger disse lidelser. Den ældste er 76 og benjamin er kun 60. Det er for alle, der finder behag i samvær med dem, jeg kalder mine hjertevenner. Vi kører fra Byleddet til bageren i Harlev, hvor vi har et længere pitstop. Her får vi et smurt rundstykke, håndværker, skagenslap, birkes og en kop kaffe/kakao. Her løses alle det store problemer i verden, inden vi kører retur og den lange tur rundt om Brabrand Sø. Er der enkelte problemer, der ikke er løst, eller en god historie, der ikke er fortalt, kan vi nå det ved Byleddet, inden turen går hjemad i bil eller på cykel. Der cykles på almindelig cykel, el-cykel, el-tandem el racercykel.

Keld Bay er vores omsorgsfulde holdkaptajn, der altid sørger for, at alle kommer trygt rundt og i mål. For mig som hjertepatient med hjertesvigt, biopacemaker, den har 3 ledninger, der aktiverer de område, der er i udu, og en skefuld hjertepiller, er denne onsdag formiddag sammen med hjertevennerne den bedste og mest livgivende medicin. Og den er vist det, man kalder både bæredygtig og økologisk.

Andre ligestillede, kan møde op og få en prøvetur, og er du sur og negativ, forsvinder det fra jordens overflade i løbet af formiddagen. Jeg har erfaringen fra mit halve år i klubben.

Forinden havde vi fået formiddagskaffe hos vores sognepræst, som vi besøgte. Nej, det var primært hedes/deres dejlige dreng, vi skulle hilse på. Han kvitterede med udelt og konstant opmærksomhed og mange smil. Jeg glemte at spørge om lov til at bringe et billede at den dejlige gut, så det må vente. Derefter var jeg til fysioterapeut.

Nu er vi så på vej til Voldby. Jesper og Trine skal til et standup-show, og Celina er til badminton, Thea til gymnastik og Sebastien kridter baner og og skal til fodboldtræning. Vi kommer så med maden, som der bliver tid til at spise hen på aftenen. Vi skal også på et tidspunkt besøge Helle, så Dagen går med raske fjed.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page