I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Så letter vi halen

September 23, 2019

 

De sidste forberedelser til den 25. Mallorca-tur er gjort. Madonna, plæneklipper-robotten, skulle lofe drille med en løs ledning. Men nu kører hun sine egne veje, derfor er det en hun. Hun bestemmer selv.

Derefter stak vi ikke halen mellem benene, men lettede den fra Billund. Vi landede med et brag i Palma. Næsten som om, vi skulle om på den anden side af jorden. Derefter en opbremsning, så vi var ved at skifte sæder med dem foran.

Derefter indtjekning, det var ikke de kendte i receptionen kl. 23.45. Og så blev det en kold øl nede ved Porto Pi. Jeg fik natte-rodet med min PC og mobil, og kom til at vække Jakob, så nu venter han nok en kvaje-øl, når de alle dukker op i efterårsferien.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv