top of page

Livet er skønt


Tre skønne drenge. Ham i midten har fødselsdag. Og Lise fejrer ham kærligt

Her til morgen klokken 08.00 nød vi igen morgenmaden udendørs. Vi var dog tæt på at gå indendørs, for ikke at få solstik. Men vi kæmpede os igennem, og måtte sande den dumme reklame. Livet er skønt. Vi mødte så den underskønne Mirabel, Andreus kone. Igen en helt utroligt kærlig velkomst. For et par år siden fik jeg nye styrbånd ude hos Ciclos Gomila i Binissalem. og nu trænger de til udskiftning. Det blev et gensyn med en flot cykelforretning,

Men turen var anderledes. Her hvor vi plejede at køre med 28 km/7, kunne jeg ikke holde 18 km/t.k/t. Ventetiden blev tilbragt i den nærliggende bar, som bare er opgraderet, og med de samme ejere. Herligt.

Efter udskiftning af styrbånd, og det er prof udført, gik turen så hjem igen.

I alt 67 km.

Til sidst møder jeg det her. Jeg ved ikke, om det opruster moralen, eller nedruster.

Jeg kørte forbi, og håbede det bedste,

Det krævede en kold Cola, øl, gin, hvidvin, kaffe og rødvin inden man var til levesiden.

Nu truer aftenbuffeten.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page