top of page

Liden tue vælter stort læs


Lille rille vælter stort læs

Der er blevet sagt mange vise ord, bl. a. Liden tue vælter stort læs. I dag blev dette udsagn virkelighed for mig. Jeg var det store læs, og tuen en lille rille mellem cykelsti og gangareal.

Jeg ville egentlige vise venlighed på den smalle cykelsti langs med kysten lige før indflyvning til start og landing, i Palma lufthavn.

Jeg trak ud over fliserne med tværriller, og da jeg trak ind igen, kørte jeg langs fliserne, og havde ikke opdaget, at der var 2n kant på 2 cm. Da jeg regnede med at dreje ind på cykelstien, fik forhjulet fat i rillen, og ville køre lige ud. Det resulterede i, at hele læsset væltede. Her har jeg eller cykel de første hundrede gange. Jeg påkaldte ikke megen opmærksomhed, selv om jeg, heldigvis i lav fart, trille hen ad cykelstien, med den sædvanlige skramlen, når man styrter. En ung fyr standsede straks op og spurgte, om jeg var ok. Det kunne jeg bekræfte, selv om venstre knæ og skulder havde fået en ordentlig tur i asfalten. Min netop udskiftede pacemaker og ledning virkede tilsyneladende, så jeg kørte videre. Og mit nye styrbånd, og cyklen havde ikke taget skade. Det blev 39 km frem og tilbage langs strandpromenaden.

Om formiddagen havde vi sagt farvel til en lærer fra England, der havde en flok herlige børn med. Vi har set ham tidligere, og måtte rose hans flok faf dejlige børn. Han undskyldte meget, at de kunne være støjende, men det mærkede vi godt nok ikke. De var glade og velopdragne. Den ros gav han videre til børnene, så de kontaktede os også, og sagde tak for roserne.

Selv om læsset væltede, var der igen gode oplevelser. Sidste år styrtede jeg på badeværelset og slog højre knæ.

Vi bor på 506 i højhuset til højre

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page