I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Skadestuen

September 30, 2019

 Jeg troede lige, det var en genvej på hjemturen, men 4 km længere

 

Så kom min kære ven Orbea-cykel, på skadestuen i Binissalem. Det er meget passende, for det er jo en spansk cykel. Diagnosen var ikke helt god. Højre baggaffel har et brud, men det går ikke helt igennem, så der kan cyklet, hvis man holder øje med, om bruddet vokser. Det kn desværre ikke klares me gaffatape. Cykelhandler Gomila i Binissalem kunne godt "operere" men det ville tage flere dage, da der jo skal lægges bitte små lag på i mange omgange. Nu må jeg vente til jeg kommer hjem, og have fat i Harry Rask MC i Odder, der frt har "opereret" min cykel.

Skadestue-besøget blev på 67 km, uden asfalt-studie. 

 Karen nød strandpromenaden

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv