top of page

Fødselsdag med overraskelser


Emma ankommer til Horizonte

Lige efter midnat, Pia den første fødselsdagsgave. Det var meningen, at emma først skulle ankomme onsdag, men hun havde delt en hemmelighed med os. Hun havde fået fri, så hun kunne være her ved midnat. Først om aftenen fortalt vi Jesper og Trine, Lise og Jakob om de skumle planer. De opholdt dem så til næsten midnat, men så var de alligevel trætte, og gik op på deres værelse. Det var et syn for guderne, da Morten endelig dukkede søvndrukken op i døren, og gloede helt uforstående på sin skønne datter. Endelig kom der gensynsglæde, og Pia røg helt op i skyerne af glæde. Herefter fulgte et kærligt søskendegensyn med brormand, Tobias og resten af flokken. Alle kunne så synge /mime fødselsdagssangen og

skåle i champagne. Det var en skøn plan udtænkt af Emma.

Ved morgenmaden var der igen fødselsdag ved vores bord.

Derefter blev der badet, spillet og hygget inden den traditionelle fødselsdagskage blev spist.

Det er ret fantastisk, at Pia har valgt at fejre sin fødselsdag hjemmefra sin forældre, nu vist for 10. gang her på Mallorca.

Resten af dagen fortsatte med badning, leg og spil, inden det blev tid til fødselsdagsmiddag.

Pensionistlivet giver mange glæder sammen med alle vores kære.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page