I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Slap af tid

October 18, 2019

 Der blev spillet meget Partner, og det fremgår ikke helt tydelig, hvem, der var mest vindende

 

I går rejste Lise hjem, for at være hos hendes far, når han fik en bypas-operation. Vi lever i hjerternes tid! Og alt tyder på, at det gik godt. Igen en dejlig familieomsorg. Dagen i dag gik så med at udvikle svømmehud mellem tæerne for børnebørnene, mens vi andre tog en slapper. Jeg fik opdateret lidt her, og  fik en dato for overrækkelse af Giv 24-Timer- sponsoratet er foreslået til den 6. november kl.10.00 på Akut Børnemodtagelse. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv