I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Store rejsedag

October 20, 2019

 Dejlige børnebørn

Så er det sidstedagen på en ny fantastisk oplevelse her på Mallorca, Hotel Horizonte. Det der gjorde opholdet, ferien, helt perfekt, var det fantastiske personale på Horizonte. Vi komme her som om vi var en del af alles familie, og bliver behandles som sådan. Men det største er dog den sidste uge sammen med vore børn, svigerbørn og børnebørn. Der findes ikke noget større end samværet med dem alle. Nu er det snart sidste måltid her på Horizonte, inden vægten rammer en i nakken derhjemme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er kufferterne pakkede -

 

Så kører bussen - 

 

Så flyver vi snart hjem.

 

God tur hjem

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv