top of page

Alt får en ende


Efter 4 uger på Mallorca med strålende vejr hver dag og ikke under 25℃. Hver dag med en overdådig morgenmad og en helt uimodståelig aftenbuffet, et overstrømmende venligt personale, sluttede et 25 års jubilæum for os to gamle, og 10 års jubilæum i selskab med vore børn, svigerbørn og børnebørn, alt sammen på Hotel Horizonte. Jubilæet behørigt fejret med en overdådigt frokost sponoreret af hotellet vi hoteldirektøren, vores gode ven Andreu. Vi har booket til næste år, og vi har hævd på værelserne og prisen. De sidste 9 dage i samvær i alderen fra 72 til 6 år, og altid i harmoni, latter og glæde. Det er stunder, hvor man ønsker at leve evigt. Paradoksalt nok ændredes tingene, da vore børn tog hjem i går. Så blev der stille, for stille. Hvor blev den glade børnelatter af, og den kærlige forældre/svigerforældre/farmor og farfar drillerie af? Så kan vi da bare tage hjem. Da vi rejste i dag ændrede vejret sig og solen tog på ferie.

Alligevel dejligt at være hjemme igen og alt står vel til, selv om der vist har regnet lidt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page