I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Hr - Frost

October 30, 2019

 

 Jeg har fået nyt cykeltøj, men måske må jeg aflevere det igen,

da Fredningsnævnet har gjort indsigelse.

 

Dagens onsdagstur blev en ren herretur, men kold. Især da jeg startede en time for tidligt, men sig det ikke til nogen, for så bliver jeg mobbet næste onsdag. Hele vejen Bageren i Harlev var fingrene istapper og totalt følelsesløse.De tøede lidt op ved baren med en kop varm chokolade.   

Mine fingre var for kolde til at fotografere, så jeg har stjålet er ar aktuelle fotos.

Egentlig  var der fint cykelvejr, men det kniber med at få sendt opvarmet blod ud til yderpunkterne. Tæerne, næsen og ørerne var også som istapper. Men det var en herlig tur med hjertevennerne. Deres gode humør var, men det når dog ikke ud i fingerspidserne.

Men jeg fryser stadig om fingrene, tæerne og næsen kl. 16.30.

I sidste uge kørte jeg i 25-30℃ på Mallorca.

 Jeg er blevet hjernescannet og er helt cyk-normal

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv