top of page

Tllykke


Tillykke til hærværksmændene i Gellerup. Så vandt de igen. Tillykke til de politiske partier, der først og fremmest tager parti for forbrydere og hærværksmænd. I vandt igen. Nu er vi en lille gruppe skatteborgerne, der tænker anderledes. Hvorfor dog ikke tage alle de mulige midler i brug, der er, til at afsløre forbrydere og hærværksmænd. Men ej, ansigtsgenkendelse skal ikke anvendes. Næh, det er en krænkelse af menneskerettighederne. Det er et overvågningssamfund, der er på vej.

Hvorfor afskaffer I ikke fingeraftryk som bevismateriale?

Det er da en krænkelse af folks rettigheder, at man kan sætte en finger på dem. De pågældende partier udskriver med god samvittighed alle regninger til os skatteborgere, så de kan holde deres politiske idealer højt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page