top of page

Vinterklargøring


Der skal kløves lidt, men det giver igen "klimavarme" med skadeligt udslip

Egentlig føler jeg ikke, at vinteren er på vej, men med klimaforandringernes truende fremtidsudsigter har jeg taget mine forbehold. Jeg skal vaccineres for både influenza , eller hedder det influence? og lungebetændelse. Haven har fået, nok årets sidste, makeup, Bedene har fået fjernet visne planter og luget for ukrudt. Plænen er stukket af, og de tilbageværende ukrudtsplanter, mest mælkebøtter, er også blevet stukket af. Fliserne er renset for samme planter, og der er fejet for døren, næsten det fuldendes i morgen. Brændet er savet, og i morgen bliver det kløvet og kørt i skur. Madonna, robotplæneklipperen, kører stadig med glæde. Så kom bare an, klimaforandring,

Om jeg opfylder klima-kravene, ved jeg ikke. Jeg har flyttet plæneklipningen fra voldsom skadelig udladning af krops-gasser til Madonnas til "klimaneutrale" elektriske udladninger. Svage ukrudtsbekæmpelsesmidler erstattet af de omtalte de "klimaneutrale" krops-gasser.

Desværre er fyring med klimavenligt træ nok ikke klimavenligt.

Så kan vinteren med sne bare komme an.

Tilbage står mysteriet.

Hvor bliver det hvide af, når sneen smelter?

Jeg vil kigge meget efter denne vinter, hvis der kommer sne.

Og jeg kører dieselbil som efter eksperternes mening renser luften og er derfor meget klimavenlig.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page