I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Rejsedag

December 11, 2019

 Vores store rejsedag startede med at køre til Hørning, hvor Pia ventede os og kørte os til Skanderborg Station. Her mødte vi familien fra Sejs, og vi kunne så indtage vores pladser hos DSB. Her fik vi det første feriemåltid, 4 stjerneskud fra Brugsen og og pølsehorn fra Mormors køkken.

I Kastrup gik vi ombord på Qatarairlines store fly. Der var 10 sæder på tværs. Nu er flymad ikke,  altid den store oplevelse, men jeg synes altid, det er lidt noget eksotisk over det, så vi nød midnatsmiddagen med rødvin. Der var et større udstyr til alle rejsende. Tæppe, sokker, sovebriller, høretelefoner m.m.

Efter en lidt hår nat, landede vi tidlig morgen i Doha i Qatar.

 To skønne brødre

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv