I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Ris til egen røv

January 14, 2020

 

 

 

Nogle aviser og såkaldte cykel-kloge-Åger har travlt med igen at nedgøre Bjarne Riis, nu han satser at betale tilbage til cykelsporten. Og jo, han har syndet gevaldigt i cykelsporten. Men er han værre end dem fra samme periode, der var dopet til op over begge ører. De vinder hæder og ære ved at sidde på TV og kloge sig, uagtet deres dopingkarriere. Hvad giver de tilbage til cykelsporten? Intet ud over penge i egen lomme. Bjarne Riis er blevet dømt ved en standret til at være den eneste, der har en dopingkarriere. Det siger meget om pressen og DCU.

Ris til egen røv.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv