top of page

Er der en håndværker til stede

Med den moderne udvikling, forfald, forsvinder mange af de gode håndværksmæssige dyder. Håndværksmestre, var mestre. De så på forslagene til de opgaver, de skulle udføre og foretog en nøgtern vurdering. Var der nogle misforhold, skulle de rettes inden arbejdsprocessen gik i gang. De havde forstand på det, de arbejdede med. De findes stadig, men tilsyneladende ikke i offentlige projekter. Her går det gang på gang rivende galt, bl. a. fordi man tror blindt på de digitale beregninger, og ikke konsulterer en nøgtern og praktisk uddannet håndværker.

Man kan grine lidt af det, men det er os skatteborgere, der skal betale for at gøre skaden god igen.

Jeg har flere gange plæderet for, at der i store offentlige anlægsprojekter skal tilknyttes en håndværksmester, der har forstand på virkeligheden.

Billederne taler vist for sig selv.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page