I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Måske en idé?

March 26, 2020

 

 

Jeg tilbringer megen tid sådan her, men nu er er fortov ud mod Højvej og stikvejen rengjort og feje. Der er sprøjtet for alger på fliserne, men det virker vist ikke. Der er savet brænde og stabel, ryddet op i brændskuret, vasker bil, støvsuget bil, beskåret buske og Madonna sørger for at slå plænen, men min gamle plæneklipper lige overlevede en tur mere ude i det grønne ved P-pladsen. Jeg overvejer at klippe hækken på forskud. Det er meget lettere nu.

Så nu må jeg nok tilbage. Her får jeg også ind imellem gode ideer, som nedenstående.

Kan vi bruge det?

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv