top of page

15 til påskefrokost


Påskedag er flagdag

Så lykkedes det at samle alle 15 til påskefrokost. Vores skønne familie havde sponsoreret en fantastisk påskefrokost. Der var sildemad med tilbehør, fiskfillet med tilbehør, graved laks med tilbehør, mørbrad i flødesovs og champignon, leverpostej med bacon og champignon, hønsesalat og frugtsalat. Alt sammen helt fremragende, og sponsoreret af vores børn. Men de havde også sørget for, at vi alle var sammen. Vi var på SMS og kunne se og høre hinanden alle 4 steder, så vi næsten var sammen. Selv i denne krisetid oplever vi den bedste påskedag nogen sinde. Det kan ikke beskrives, men måske gengives?

Emil og Lauge i køkkenet i Sejs

To skønne piger finder påskeæg i Voldby. Storebror slapper af

Kald det kærlighed. Hilsen fra Emma

Påskefrokost med hele familien

Jo, det er ganske rigtigt. De er lige der.

Og så kan jeg kun anbefale, at man går inde på denne side, hvor vores skønne præst udtrykker nogle ganske livsbekræftende synspunkter.

https://www.sabrokirke.dk/paasken-2020/fra-praesterne/

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page