I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Hvor sølle

April 17, 2020

 Jeg vredes stadig

Dejligt at se, hvor mange der hyldede vores dronning. Trist at Sabro Lokalcenter ikke ville. Dronningen har ellers doneret pengen til blomster til ældre og svagelige. En fantastisk gestus, af  et værdigt statsoverhoved, men Sabro Lokalcenter havde valgt at forbigå det i tavshed uden flaghejsning. Det er vist ikke i tråd med de ældre, og Sabros borgere. Det er sølle.

Radikal Ungdom havde ikke format,  men skulle hilse dronningen med, at de ønskede kongehuset afskaffet. Det er ok, at de har det synspunkt, men det hører ikke hjemme i et tillykkebrev. Hvis ikke de har andet at byde på, så hold kæft.

De radikale stillede da ellers op, de gange de har haft ministre og modtager dronningens hyldest og anerkendelse. Moral eller dobbeltmoral? Nej ingen moral. Det er sølle.

Jeg fik cyklet vreden lidt af væk min cykeltur.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv