top of page

BT skraber bunden


Når krybben er tom, bides hestene, siger et gammel ordsprog.

Det ser ud til, at BT har store problemer med at skrive seriøst og relevant. Tilsyneladende kan BT ikke finde noget at skrive om, så derfor må de selv opfinde emner. Ovenstående artikel er langt under lavmålet, men måske er det en håbefuld journalistelev, der skal gøre opmærksom på sig selv, og en fraværende ansvarshavende redaktør, der har glemt sit ansvar.

Ovenstående er efter min mening så dum og tåbelig, at den burde give en dummebøde.

I øvrigt har jeg selv bidraget til lidt presseomtale. Palle Hansen har været forbi og optage et indslag til TVAARHUS om aflysningen af Giv 24 Timer til Syge Børn 2020. Det bliver sendt i løbet af ugen, og vil fremgå af denne side også.

Dagens blomst. Det bliver et fast indslag her på siden, når jeg slår noget op.

Det ledsages af dagens blomst fra haven.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page