top of page

2 X 15 år


Stolt far med sine to skønne tøser

Så var vi til 30 års fødselsag. Vores to skønne piger i Voldby fyldte 15 år. Der var dækket op med afstand, og anstand i carporten, så vi kunne fejre de to tøser sammen med bedsteforældrene og Brian. Helle var med på mobilen også.

Det er en fornøjelse at fejre de to piger, der strålede af humør og glæde. De er klar med mange gode bemærkninger.

Der var et overdådigt fødselsdagsbord. Var kakao med flødeskum. Kaffe, te og vand. Boller og enormt lækre lagkager, vist nok lidt usunde, men de smagte godt. Friske jordbær, jordbær med chokoladeovertræk og meloner.

Nu er det jo festlig sammenkomst med en vis afstand, så aftensmaden fik vi leveret som take away. Kalvefrikassé fra Stubbs i Sabro. Jo, vi er ret så forkælede af vores børn. Vi måtte dog gemme maden til i morgen, da vi var mætte efter fødselsdagsbordet.

Således beriget af en ny dejlig dag, kan vi trygt hejse flaget ned og lade solen gå samme vej.

Tak for en skøn eftermiddag Thea, Celina, Sebastian, Trine og Jesper.

Mor kommer hjem fra arbejder og nyder sine dejlige tvillinger.

Blomsterne er fra far.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page