I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Student

June 3, 2020

 

 Skøn søskendekærlighed

Engang myldrede børnebørnene frem. Nu myldrer det frem med studenter. I dag var det Tobias, der lige tog 12 hjem. Vi havde den glæde at fejre ham hjemme i Hørning sammen med den nærmeste familie. Det var en fornøjelse at fejre den unge mand, der i den grad blev fejret af storesøster Emma. Naturligvis var det hende, der satte huen på.

 Skønt barnebarn

Hjemme i Hørning ventede en festmiddag uden lige, og vi nød det i fulde drag. Det var en middag uden lige.

 Skøn familiekærlighed

Senere fik vi, Jørgen og jeg lov til at spille kongespil mod studenten og Emma. Ja, vi blev udfordret, men har hjalp 12-tallet ikke. Vi vandt suverænt. Efter en dejlig dag under Hørningfamiliens kærlige vinger, kunne vi tage hjem og glæde os over endnu en skøn dag i familiens skød.

 Skønne studenternelliker

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv