I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Tiden flyver

June 6, 2020

 

 

 Tiden flyver af sted. Nu er det 56 år siden, jeg var på HUH, Haslev Udvidede Højskole. Datoen 6-6-64 blev skæbnesvanger for mig, os. Karen var også på HUH. Vi udvekslede venskabsringe, sikkert Karens gode ide.

 Senere blev det til forlovelsesringe og senere igen kirkeringning, og siden har vi haft et skønt, vidunderligt dejligt liv sammen, hvis I spørger mig. Nu er det blevet til både sølv og guld. Alt sammen med vore tre dejlige drenge, tre dejlige svigerdøtre og 7 dejlige børnebørn. Selv om tiden flyver, flyver vi med og livet er jo dejligt.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv