top of page

Giv 24 Timer i næste weekend


Næste weekend går det løs igen. For 10. gang "kører" Giv 24 Timer til syge Børn 2020 på fulde omdrejninger. Et væld af ildsjæle, private sponsorer og firmaer støtter Giv 24 Timer til syge Børn der har til formål at donere midler til Akut Børneafdeling, så de indlagte børn kan få nogle gode oplevelser også. Hospitalsindlæggelse forbinder vi altid med noget kedeligt og trist, men kan vi skabe lidt lys og humør, så er Giv 24 Timer en mulighed. Jeg er selv en jævnlig gæste på Skejby, da jeg har hjertesvigt og derfor fået indopereret en biventrikulær pacemaker. Det et en turbomodel, så jeg har lært navnet. Også jeg bliver i godt humør, når jeg træder ind på modtagelsen, hvor skønne vægmalerier byder en velkommen. De fører ned til Akut Børnemodtagelse. Og disse malerier har alle I sponsorer og deltagere i Giv 24 Timer til Syge Børn bidraget til. Er det ikke fantastisk, at I alle har sat et tydeligt fingeraftryk på milliardbyggeriet Skejby Sygehus?

Desuden møder jeg altid et smilende og imødekommende personale. Så er det svært at komme i dårligt humør trods sygdom.

Og lad os nu fortsætte, selv om coronaen spænder ben. Det kan børnene jo ikke gøre for.

Alle kan bidrage med et beløb, via mobilpay 26840475, Bankoverførsel 0400 4016956053 eller direkte til Akut Børneafdeling, hvis man ønsker en kvittering på Reg.nr.: 7831 14 39 23 2. Besked til modtager: 1965 Giv 24 timer.

Sørg altid for, at jeg kan identificere giveren.

Når løbet ikke køres den 20. - 21. juni vil jeg være ved rostadion en del af tiden.

Jeg ved at andre vil køre en hel del runder.

Det er jo 10 års jubilæum.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page