I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Sol over Sabro

August 10, 2020

 Her i Sabro skinner solen næsten altid. Er den ikke på himlen, har vi den i erindringen. Lige nu er den klar og varm. Selv om ældre ikke altid føler varmen fra det offentlige, skal vi ikke klage. Med fantastisk hjælp af Christian, han gik på Sabro-Korsvejskolen, får jeg nu min gruppe Giv de ældre et anstændigt liv til at lige noget mere professionelt. Jeg er ham dybt taknemmelig. Han går også ind som administrator. 

Ind imellem cykler vi en del, og nyder varmen. Den er lidt hård. 82 km i går og kun 57 km i dag. Og her har jeg så endnu et PC-problem. Min Polar V650 vil ikke snakke med min PC mere, og der er ingen hjælp at hente hos Polar.

 I går tog vores dejlige barbebarn Celina på efterskole. Vi nyder dagligt en af de småkager, hun bagte til os inden afrejsen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv