top of page

Glade tanker


Så tænker man lige lidt over, hvad man har gjort, for at have det så godt? Jeg tror mange før mig har beredt vejen og livet, så vi nu kan nyde det. Hertil kommer unge mennesker, bakker op om livets værdier, og jeg glæder mig over egne og andres glade små poder. Hverdag møder jeg på mine cykelture smilende og glade børn, og her på nettet er der tit billeder af disse skønne, glade børn. Således også i dag, hor jeg sammen med hjertevennerne kørte den sædvanlige onsdagstur. De glade smil og vink, en lille gammelmandhilsen udløste, kan varme det dårlige hjerte.

Og så har jeg haft et møde med min sponsor, Pia til alt trykkeriet til Giv 24 Timer. Det var første gang, vi traf hinanden, selv om hun har trykt plakater med mere i mange år. Igen møder man bare dejlige mennesker.

Vi mødtes om mit projekt om at skrive mine barndomserindringer. Hun er også her et fund. Lidt rosévin og mit sponsorat til Giv 24 Timer, er betalingen for konsulentbistand. Og så har vi en bog på over 400 sider inden jul.

En vendelbos krøniker

fra Østergaard

I går lavede jeg mad, så jeg har fri i dag, igen. Ja, jeg købte det i Brugsen, men det behøver jeg vel ikke at afsløre.

I dag bidrog jeg med menuen, med den første hjemmeavlet tomat.

Og der en en i morgen også.

Så leder jeg lige lidt efter et par negative ting. En billist har fået et indlæg i Århus Stiftstidende om cykelklove og gedebukkestyr. Det har jeg reageret på. Bliver det ikke publiceret, kommer det her senere.

Og så har jeg opdateret min mening om ældreplejen. Det kan læses på Gruppen Giv ældre et værdigt liv. Måske kommer det også i avisen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page