I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Igen en god dag

August 14, 2020

 

Solen vil os det godt, og vi nyder det. Det blev igen en cykeltur rundt om Brabrand Sø et par gange. Igen mødte jeg det ældre ægtepar, jeg møder hver gang. Jeg har mødt manden mindst de sidste 10 år. Endelig fik jeg gjort alvor af at stoppe op og hilse på dem. De blev glade, og det gjorde jeg også. Manden er en frisk fyr på 82 år! Vi fik en snak om den dejlige natur rundt om Brabrand Sø, og alle de glade og hensynsfulde mennesker vi møde. Selvfølgelig fik jeg ikke lige navn på de to glade pensionister, men det må jeg næste gang, jeg møder dem.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv