top of page

De små bliver store


Her i Sabro står solen op hver morgen og spreder varme og glæde. Om aftenen tager den flot afsked efter en ny skøn dag. Alt imens vokser vores gruppe på Facebook:

Giv ældre et værdigt liv.

Tiden har sit eget tempo. Den går bare. Engang havde vi kun små børnebørn. Nu er de ældste voksne. Emma flytter i egen lejlighed i Århus og starter på universitetet på uddannelsen Cognitive Sience. Spørg hende selv, hvad det er! Hun glæder sig både til at læse og bo i egen lejlighed sammen med en veninde. Lillebror Tobias har fået lærerplads hos Makita i Horsens. Det handler om el-værktøj. Celina er på efterskole, og Sebastian er på sidste år på gymnasiet, Thea, Emil og Lauge er også stadig under mors og fars vinger. Det må alt sammen betyde, at vi også er blevet ældre.

Emma viser spontan glæde over at have fået lejlighed.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page