top of page

Yndlingssønnen 50


Så var der reception, afholdt af yndlingssønnen Jesper. Ja, det er de to andre, der har døbt ham det. Selv om vi fejrede Jesper 50 års fødselsdag i Thailand, holdt han en meget velbesøgt reception for sin omgangskreds. Og den er stor! Over 70 festglade mennesker havde taget mod invitationen, og vi troppede naturligvis op igen. Det var en stor glæde for os, at møde alle de positive og glade mennesker, der ville fejre Jesper. Vi er lidt stolte af den knægt, og hans familie. Op til dagen har desværre lidt problemer. Coronaen har truet. Vejret forhindrede havefest i telt, men Voldby forsamlingshus var en glimrende ramme om receptionen. Og et mobilt pandekagehus sørgede for udsøgt hovedret og dessert. Hertil fri bar med alt hvad hjertet kunne begære, også til kaffen. Efter 6 timer tog vi hjem, men da var der stadig mange festglade mennesker i Voldby forsamlingshus.

Således beriget af en ny god oplevelse, skabt af et af vore børn, yndlingssønnen, kunne vi lægge hovedet på puden og drømmer videre om vores skønne dreng/drenge.

Hvor har vi mange livsbekræftende glæder!

Så er festen slut!

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page