top of page

Menighedsråd med mening


En stilfærdig søndag kan startes med et meningsfuldt møde med kirken. En gudstjeneste kan give anledning til eftertanke, ikke mindst i Sabro og Fårup kirker. Nu var det Sabro og Mette, der gav god anledning til eftertanke og eftertænksomhed.

Det gav mig også anledning til nedenstående opslag.

Jeg har selv indskrænket mit aktive virke til at hjælpe lidt til ved arrangementer i sognegården, da helbredet ikke længere strækker til en mere aktiv indsats.

Jeg har dog den glæde, at være "støttepædagog" i minikonfirmandernes timer. Ikke fordi Susanne behøver det, en det er, det er nærmest ældreterapi. Det er en stor fornøjelse for mig at være sammen med alle den dejlige børn. Jeg håber, at nogle af forældrene vil stille op til det omtalte valg nedenstående.

Kære Sabro- og Fårupborgere

Vi har to flotte kirker, en ung nyansat og meget engageret præst, en stab af dygtige medarbejdere, som sørger, at kirken både formidler kirkelige budskaber og handlinger, sociale arrangementer i alle aldersgrupper, sikrer den daglige drift, og vi har haft et arbejdsomt menighedsråd. Nu mangler der kandidater til dette vigtige religiøse, kulturelle og sociale arbejde. Det ville være så skønt, hvis der kom, også unge kandidater, til det ekstraordinære valg den 6. oktober kl. 19.00 i Sognegården, så arbejdet kan videreføres og udvikles. Vi skal værne om vores kirkelige danske kulturarv.

God søndag!

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page