top of page

22. januar en mærkedag

22.januar 2023

Så ankommer første flyttelæs. Emil styrer liften.


Dagen 22. januar 2023 blev en mærkedag. Efter 50 år i Sabro, blev næste bopæl i Sejs. Flytningen har være undervejs siden 1. november, men 22. januar stod Langdalsvænget 14 klar med nymalede vægge og afslebet og lakerede gulve. Familien i Sejs har omsorgsfuldt tage mange initiativer og ordnet praktiske opgaver.

På flyttedagen kom Sejs-familien med flyttebil, og familien i Voldby og Hørning kom også til morgenbrød. Derefter gik det i rask tempo med at pakke første flyttelæs. Vi var nærmest kun nydende statister.


Så er det nærmest en udestue.

Første læs blev læsset af på Langdalsvænget 14, og drengene kørte retur til Højvej efter næste læs. Pigerne knoklede med at bringe møbler og flyttegods ind i det rigtige rum. Igen var vi bare arbejdsledere med mindre opgaver. Alt var ryddet, da næstelæs ankom.

Ordren var. Alt skal være væk, når vi kommer med næste læs.

To friske piger slapper af og venter på næste læs.

Så er sidste læs ankommet.

Herefter giv det i rask tempo med indflytningen, kun afbrudt af en pizzapause. Aller møbler er på plads, billeder hængt op, alle kontakter og termostater er er genmonteret. TV er installeret. Havemøbler med mere er bragt på rette sted. Vores stenbænk fra Bølles hvilested er placeret i haven, så vi kan sidde der og nyde vores nye hjem til sommer.

Så er flyttemændene klar til en pause og pizza.

Aftenen gik med at nyde det, og tænke med taknemmelighed og glæde over vores omsorgsfulde og hjælpsomme familie.

Og alt sammen skyldes vores kærlig og omsorgsfulde børn, svigerbørn og børnebørn.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page