top of page

30. november en mærkedag for Giv 24 Timer

30. november 2023


Giv 24 Timer til Syge Børn 2024 bliver med nyskabelser på flere fronter. I mange år har LB Foreningen været en trofast hovedsponsor med 10.000 kr. om året. LB Fonden er i gang med en omlægning af proceduren for lokale sponsorater, og det resulterer i, at Giv 24 Timer får en ny hovedsponsor.

Men først en anden god nyhed. Ole Ambrosius, som gennem flere år har været en aktiv cykelrytter i Giv 24 Timer, men også en særdeles aktiv sponsor, Blandt andet med sit eget firma Skovby Transport, har glædeligvis sagt ja til at gå ind i ledelsen af Giv 24 Timer. Det glæder os meget, da Ole allerede har været meget aktiv i Giv 24 Timer.

Nu kan Ole nu træde frem i forreste række og være en del af Giv 24 Timer.


Han har allerede sat sit præg på Giv 24 Timer 2023. Han formidlede en sponsoraftale med Bache A/S så vi har disse flotte bannere ved start og mål.

Men her slutter det ikke. Jeg har lige været til møde med Ole og Michael Bache og indgået en ny aftale med Bache A/S som hovedsponsor med 10.000 kr.

Desuden vil både Ole og Michael være behjælpelige med trykning og laminering af diverse skilte.

På den måde har Giv 24 Timer til Syge Børn fået en tidlig julegave.

Og Ole ligger ikke på den lade side. Han har allerede en mulig total km-sponsor i kikkerten.

Nu skal jeg bare se, om jeg kan følge med.

Og så skal det tilføjes, at vi har andre trofaste sponsorer med. Kirk Auto med startnumre, og måske mere. Og der er flere andre, der "trænger" sig på.

PS. I ledelsen har vi så også et par hustruer, der bakker os op.

Bình luận


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page