top of page

Debat om Køn

8. juli 2021


Jeg kan ikke se turisterne strømme til


"SIDEN HAR JEG IKKE SET EN STAVELSE OM DET, JEG STADIG KALDER KVINDEMUSEET. DET NYE NAVN SKULLE ELLERS VÆRE ET BRAND I DEN ØVERSTE INTERNATIONALE KLASSE OG FÅ TURISTER TIL AT STRØMME TIL FRA IND- OG UDLAND", SKRIVER ALLAN SØNDERGAARD. ARKIVFOTO: FLEMMING KROGH


DEBAT: For nogle måneder siden var der en hektisk debat om navnet på Kvindemuseet. Navnet var for anonymt og ikke et internationalt brand. Det skulle der gøres noget ved.

Nu skulle det hedde Køn og noget andet, som jeg ikke husker. Det ville fænge ude i den ganske verden, sagde de kloge.

Det kostede også en pæn sum at omdøbe Kvindemuseet.

Siden har jeg ikke set en stavelse om det, jeg stadig kalder Kvindemuseet. Det nye navn skulle ellers være et brand i den øverste internationale klasse og få turister til at strømme til fra ind- og udland. Gør de det?

Måske har det nye navn været brandet, men jeg har ikke set det, så det kan ikke have været den store brand. Måske kan man også give coronaen skylden for denne fiasko.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page