top of page

En rigtig forårsdag

28. april 2024.

Lions Club Hvorslev og Hammel Cykel klub igen til En forårsdag i Gudenådalen. Og det blev en rigtig forårsdag. Jeg havde i år valgte en enkelt omgang på den 24 km rundstrækning, og den byder altså på lidt udfordringer. Kort efter start kommer løbets udfordring med 600m stigning med 8% i snit og max på 14% op gennem skoven til Amstrup, og det fortsætter faktisk flere km, men kun med encifret procenter.Det var herligt at få hilst på ”gamle” cyklevenner fra Hammel CK. Herligt at mød Kim Knudsen, løbsarrangør og han hustru Heidi. De er altid så deltagende og venlige, og er også meget interesseret i mit Giv 24 Timer til Syge Børn. Min sidste cykelmakker i Hammel Ove Møller fik jeg også udvekslet gamle minder med. Og personen, Villy Christensen, der startede En forårsdag i Gudenådalen, var også til stede som en meget begejstret tilskuer sammen med Kirsten. Ham har jeg også kørt mange cykelløb sammen med.Desværre har jeg ikke noget resultat, da tidtagningen gik død. Meget træls, især for arrangørerne, for alt andet fungerede som sædvanligt perfekt. Min tid var 1.0058, som nr. 3 i gruppen.Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page