top of page

Foreløbig sponsorliste og dagens klubtur

4. juni 2023

Listen opdatere s løbende.


Dagen bød også på Klubtur til Ejer Bavnehøj med SSIF Cykling - Landevej. Jeg havde listet mig op i graderne og kørte med som den eneste fra hold 3. Der var 24 til start og vi blev inddelt i 3 hold. Det gik så strygende derudad med god social forståelse og hjælp for os 2, der har rundet de 70, 74 og 76. Det var så mit første besøg på Ejer Bavnehøj og af den hårde slags.

Her trakterede klubben med kage og kaffe. Herefter gik turen hjemad, igen med godt blik for alderdommen. Vi havde is-pause ved havnen i Silkeborg, og jeg t og den største gammeldags isvaffel.

Efter veloverstået tur, dog med ømme ben og lidt begyndende krampe var jeg hjemme i Sejs efter mange seje bakker og 74 km i fortrinligt selskab.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page