top of page

Giv 24 Timer til Syge Børn 2022

6. juni 2022


Så er det tid til en hus-kat!

Mon ikke alle kender usikkerheden, når børn skal indlægges på Hospital? Ingen tvivl om, at de de får en god og omsorgsfuld behandling, men sygdom giver altid utryghed. Med støtte fra Giv 24 Timer til Syge Børn får Akut Børnemodtagelse mulighed for at gøre indlæggelse og ophold på Skejby Universitetshospital lettere. Det har givet Akut Børnemodtagelse mulighed for glade malerier på væggene startende på Skadestuen og hele vejen ned til Akut Børnemodtagelse. Er er indkøbt virtuelle briller, så børnene kan afledes fra ubehagelige undersøgelser, blodprøver m.m. Det er nu 13. gang Giv 24 Timer til Syge Børn inviterer til sponsorløb rundt om Brabrand Sø. Der er i årene indkørt over en halv million til Akut Børnemodtagelse. Allerede nu er der over 15.000 kr. på sponsorkontoen. Løbet foregår den 18. - 19. juni startende kl. 12.00 og slutter kl. 12.00. Der er mulighed for at cykle alle de 24 timer, eller i etaper. Der er også mulighed for at gå eller løbe. Alle kan deltage uanset udstyr og kondi. Startpenge er 100 kr. Deltagere skaffer selv km-sponsorere. Man kan også bare støtte det god formål ved at sende penge til Giv 24 Timer til Syge Børn.

Jeg har lige cyklet et par runder om Brabrand Sø i strålende solskin lørdag og søndag, og jeg satser på at køre en del runder Giv 24 Timer til Syge Børn. Jeg modtager gerne kom-sponsorater.

Desuden mangler vi i år en total km-sponsor. Der køres mellem 5.000 – 7.000 km.

Alle faciliteter er stillet gratis til rådighed og hver eneste krone går ubeskåret til Akut Børnemodtagelse. Vel mødt til en herlig weekend 18. - 19. juni.

Kh. Karen & Allan

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page