top of page

Rørende mindeløb

25. september 2021Det var en dybt rørende mindehøjtidelighed Hammel Cykle Klub arrangerede i dag for Chris Anker Sørensen. Klubbens formand holdt en gribende og rørende mindetale, og mange af de flere hundrede cykelryttere, der var mødt op, måtte skjule øjnene lidt bag cykelbrillerne. Et minuts stilhed afsluttede selve mindetalen.

Herefter blev rytterne sendt ud i hold på 20 med en holdfører i gul vest og en bagstopper ligeledes i gul vest. Der har nok været mellem 500 og 600.

Jeg kender min plads, og deltog i den sidste gruppe. Det holdt 4 km, så gik det op ad bakke til Sahl, og så måtte jeg og andre kapitulere. Jeg kørte kun den lille runde, men mindehøjtideligheden ved klubhuset var mit vigtigste ærinde på denne triste dag i Hammel.


Højt at flyve


Jeg kender min plads, og deltog i den sidste gruppe. Det holdt 4 km, så gik det op ad bakke til Sahl, og så måtte jeg og andre kapitulere. Jeg kørte kun den lille runde, men mindehøjtideligheden ved klubhuset var mit vigtigste ærinde på denne triste dag i Hammel.

Læs artiklen i Vores Sabro:

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page