top of page

Igen stille lørdag

9. oktober 2021


Dagen skulle bruges til afslapning, men først skulle morgenmadsudfordringen overstås. Vi har i øvrigt mødt Susan, som vi kender fra tidligere i restauranten. Hun har haft ferie. Derefter var der indkøb i Carrefour. Der var trængsel i havnen. Der var 10 krydstogtskibe og færger. Det er en lidt streng optur til hotellet. Omkring 10% stigning det meste af vejen. Herefter var energien ligesom gået en tur. Jeg overvandt dog dovenskaben, og ville tage en kort tur. Til Santa Maria og retur. Egentligt sagde kroppen, at en dag på langs, var gode vitaminer, men nu havde jeg jo lejet en cykel. Det gik over al forventning. På hjemturen blev jeg overhalet af et hold proffer, og så gik den gamle amok. Op på hjul og med 45-46 km/t mod Palma. Efter ca. 5 km fandt jeg det klogeligst at danne grumpettoen, men stadig med over 30 km/t mod Palma. Mærkeligt hvordan ens fysik og psyke kan spille ind. Nu har jeg lyst til at prøve mig mere af igen, men i morgen skal vi se Palma maraton.

Som sædvanligt er Karen dagen fotograf. Dog er startbilledet mit.


Palma er også møllernes by

Commentaires


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page