top of page

Kære alle venner af Giv 24 Timer

19. juni 2022

I år deltog 10 børn. Her afslutter vi dagen sammen.


Så kom weekenden med årets oplevelse. Giv 24 Timer til Syge Børn 2022 blev gennemført for 12. gang. Vanen tro, havde vi et udsnit af det danske vejr. Strålende solskin om lørdagen, regn om nattet og noget koldt om formiddagen.

Heldigvis er der meget at varme sig ved. Vi siger stor tak til alle sponsorerne, det kommer der mere om senere. Tak til alle deltagerne, der udgør et stort udsnit i alder, fra 2 til 83 år.

Jeg skal ikke fremhæve nogen, men alligevel. Der er nogle, der står mit hjerte meget nær. Jeg tror I alle fornemmede, hvor rørt og glad jeg blev over at møde de mange skønne, glade og ivrige børn. Og tak til jer familier, der bakker jeres børn op. Projektet Giv 24 Timer til Syge Børn, handler jo netop om børn, og at glæde børn.

Vi fik mange tilkendegivelser fra voksne, der gerne vil bidrage til, at Giv 24 Timer til Syge Børn 2023 kan blive en endnu større succes. Jeg skal lige have en liste over jer alle, så i kan være med fra stater i 2023. I de kommende dage, skal jeg have gjort resultatet endeligt op, og så kommer det her på min hjemmeside og på Facebook, og sikkert også i Vores Brabrand. Et forsigtigt gæt er i omegnen af 40.000 kr.

På et tidspunkt skal vi ud på Skejby Universitetshospital og aflevere pengene, og her holdes en reception for dem der har mulighed for at deltage. Det bliver også annonceret her.

Lige nu slapper vi af og genkalder os de gode minder fra weekenden.

Foreløbig tak for i år og på gensyn næste år samme tid og sted..

Kh. Karen & Allan


Og husk

Kommentare


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page