top of page

Livakvalitet eller livsforlængende

23. august 2021

Efter jeg selv er gået ind som hjertelæge og sat dagsordenen ud fra mit livsindhold, er der sket meget.

Livet i sig selv var blevet en belastning at stå op til. Først fik jeg hjerteeksperterne overbevist om, at min pacemaker ikke var rigtig indstillet. Da den blev det, steg livskvaliteten. Herefter gik jeg ind og forlangte en gennemgang af hjertemedicinen. Hjertelæge fik, efter min anvisning, den gode ide at skære ned på det såkaldte betablokker. Det skulle være livsforlængede hjertemedicin. Nu tager jeg kun en kvart pille af den famøse slags, og så har jeg fået livskvaliteten tilbage. Valget er let. Et muligt længere liv med en elendig livskvalitet. Stor, næsten normal livskvalitet, men måske med udsigt til at lidt kortere liv. Og fremtiden kender jeg ikke, men nutiden står lige for døren.

Nu er mine cykelture, når jeg skal præstere lidt, igen over 100 km, uden pauser.

Ikke med 30Km/t med over 20 Km/t.

Og hjemme igen kan jeg fortsætte med normale sysler.

Det er da livet.

To andre med livskvalitet.

Ildsjæle har ingen alder


Læs hele artiklen på Vores Sabro her:

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page