top of page

Mødte en berømt mand

16. maj 2023


Jeg mødte denne berømte mand, endda på hans fridag. Manden er Tycho Brahe, og alle kender vist en Tycho Brahes dag. Men vidste I at han havde mange uheldige dage. Her er de: 1., 4., 6., 11., 12., 20. Januar.; 11., 17., 18. Februar; 1., 4., 14., 15. Marts; 10., 17., 18. April.; 7., 18. Maj; 6. Juni; 17., 21. Juli; 20., 21. August.; 16., 18. September; 6. Oktober; 6., 18. November; 6., 11., 18., December.

Som det fremgår er 16. maj hans fridag, men jeg mødte ham alligevel.

Egentlig en stille og afslappet dag. Vi skulle lige en til til Sabro og feje indkørsel inden fremvisning i næste uge. Senere skulle jeg køre sponsorgadeløb for Nordstjerne i Lystrup. Der blev pakket lidt haveredskaber, cykel og

cykletøj. Således var alt klar til eftermiddagen gøremål. Efter indkøb i Bilka skulle jeg lige tjekke, at tasken med cykeltøj var med i bilen. Det var den ikke, men vi fortsatte til Sabro, og jeg kørte straks videre til Sej. Her stod tasken i gangen. Så hurtigt til Sabro igen, og jeg skyndte mig at gå i gang med græstrimmer og hakkejern.

Så var det tid at køre til Lystrup. Vi fandt også stratstedet og var de første på plettet - og de eneste. Et tjek på løbsbeskrivelsen afslørede, at det først er næste tirsdag. Jeg har så føjet min egen Tycho Brahesdag i min egen kalender. Hyggeligt at møde dig Tycho Brahe.

Comentarios


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page