top of page

Nøgletal

20. juli 2021


Efter nattens opringning om nøgleproblem hos de unge i Sabro, blev det ikke til megen søvn. fra morgenstunden gik det mod Sabro, ikke på cykel, og her konstaterede vi, at det var et internt nøgleproblem. Herefter retur til Sejs og op på cykel og nordpå. Her ramte jeg flere stigningen, op til10%, men medvind hjem. Dog kan jeg ikke finde rundt i Silkeborg, så det blev ren rundkørsel, inden jeg endte i Sejs igen efter 53 km. Jeg er kommet i halvtredserne. Gerne mindst 50 km hver dag, nu det er blevet sjov at cykle igen, også når det går opad.

Man bliver ikke træt af denne udsigt fra terrassen, stuen og soveværelset.

Vi sender Jakob og Lise, Emil og Lauge en varm tak for, at vi må låne deres skønne hjem.

Vores Sabro er lidt på sommerferie, da jeg lige nu har udtømt mine emner, dog afventer jeg tre artikler, men venter på tilbagemeldinger.

Og på vandet er der en svane familie, flere turbåde, Hjejlen naturligvis, roere, sejlbåde og motorbåde. Lige nu holder de alle siesta.


Comentarios


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page