top of page

Ny vej skal sikre cyklister og gående og meget mere

25. maj 2021

Læs her:


Nyt indlæg om unge i Sabro:

Undskyld jeg spørger ; Men hvorfor er det altid krolferne der skal tage skraldet ? Kunne de unge der søger ly og læ ved Hytten da bare rydde op efter sig ( Der lå mere skidt end det der vises på billederne)


Kære Bente. Nu ved jeg godt, at det er positivt i en coronatid at være negativ, men jeg er desværre i Vendsyssel for at besøge mine barndomsminder, som jeg har skrevet om i min netop udgivne bog. Jeg overvejer at køre til Sabro, og samle al den voldsomme storskrald op, men jeg synes, at det er lige langt nok at køre 165 km og retur. Jeg håber du vil være så hjælpsom at gøre det, så skal jeg nok betale dig en timeløn eller to. Du ringer bare, hvis det fortsætter, så kører jeg straks til Sabro og samler op. Og hvem mon har efterladt al den affald? Jeg tror ikke, det er de herlige unge mennesker, jeg har kontakt med, for dem har jeg faktisk tillid til, men jeg er ikke i tvivl om, at de føler sig ramt af dit indlæg.


Tilbage til Ingstrup

Efter en regnfuld formiddag kim vi til velkendte lokaliteter i Vendsyssel, kørte vi gennem Manne. Da vi kom til Kærholt, hvor Bents kone Ruth var fra, stod der er mand i vejkanten, og jeg kørte ind til siden. "Hvad laver du her?" spurgte jeg Ruths bror? Han lurede lidt og sagde: "Jamen det er jo Allan!"

Vi fik en snak, og køre videre og genså Vester Hjermitslev, Gl. Ingstrup, Ingstrup med mere. Vi endte på Østergaard, hvor vi mødte den nuværende ejer, Allan. Efter en godt snak med ham, en herlig og lun person, fik jeg afleveret min bog, og spækket med nye gode oplevelse gik turen og Dronninglund Hotel, hvor vi indtog en overdådig lækker middag inden det var slut på en oplevelsesrig dag.

Så er der salte vinde fra vest.
Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page