top of page

Skønne Egypten

6. april 2024
 Egypten er måske ikke så brugt et feriested, men nu har vi været her en del gange, og Landet og Hugharda imponerer. Ikke selve byen. Den er et virvar af støvede gader, byggerier og rod, samt et væld af butikker. Her er der ingen butiksdød. De evindelige taxaer dytter konstant i deres forsøg på at skaffe kunder. 


Det blev til en lille bytur. Heldigvis lørdag og sabbat, så de fleste butikker var lukket


Helt bagerst sidder Ali bag sin skærm med kost og spand.

Hver gang der er toiletbesøg, tjekker han lige rengøringen


Inde på Bella Vista hersker der en helt anden orden. Der bliver fejet, pudset og poleret konstant. Der er masser af personale overalt, den meget venligt og smilende, ofte med humor, gør livet behageligt for os. Selv ved døren ud til toiletterne i restauranten, sidder der en smilende ung mand bag sin skærm og sikre at alt er ok.


Straks det ene måltid er overstået, dækkes der op til det næste


Restauranten er et væld af buffet-retter og om morgenen med spejlæg, omeletter og pandekager tillavet på stedet. Borddækningen til aftenmenuen skifter hver dag, ligesom tjenerne skifter påklædning. Lørdag aften var det italiensk. Sorte benklæder, rødt forklæde og halsklud og lyserøde skjorter. Og alle er flotte unge mænd/drenge. Kun ved udskænkningen af drikkevarer er der kvindelig betjening. Ellers består hele staben kun af mænd.

Belle Vista er et dejligt roligt sted, hvor der ikke er støj, men glade børns latter. Der er en god sammensætning af ældre og yngre par, børnefamilier og unge mennesker, især fra Tyskland og østeuropæiske lande. Vi er nok 10-12 danskere. Der er 270 værelser, men belægningen svinger meget fra dag til dag.


En enkelt græshoppe, men en velvoksen fyr.


Det var jo til Egypten, Gud sendte de 10 plager. Vi har mødt lidt myg, men ikke meget. Vi har også haft en græshoppe logerende. Ellers findes der en del katte på hotellet. Katte er jo et helligt dyr her, så der nyder også mad og drikke ad libitum. Den kan næsten være en 11. plage med al den gode mad og drikke.

Der er rigtig mange ansatte til at servicere os, selv på toriletterne er der hurtig adgang til roomservice.Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page