top of page

Start på Giv 24 Timer 2021

19. juni 2021


Så gik startskuddet til Giv 24 Timer til Syge Børn 2021. Bettina Jespersen fra Skejby Universitetshospital gav pæne ord med på vejen, inden hun sendte feltet af sted. Til en forandring, var det bragende solskin, og natten gik også i tørvejr. Kun Thomas Laursen satsede på at køre alle 24 timer, og slå min rekord på 637 km. Ellers tog Peter Semrau og Jesper Krussell en ordentlig dyst. Sluttede kl. 23, men var på plads igen kl. 04.00. Ellers var det en skøn blanding af glade og rundehåndede deltagere i alle aldre. Andre kom forbi og gav store og små bidrag. Et par meget små piger fik deres mødre til at bidrage med deres lommepenge. Andre børn, vores Malou kørte km penge, men fik far og mor til at sponsorere 100 kr. hver pr. omgang, og med 3 omgange var hun også en god sponsor.

Der var næsten hele holdet af hjertevenner, Team My Heart og Motionsvennerne fra Skovby. Ellers dukkede mange god kendinge op, og flere ny stiftede bekendtskab med Giv 24 Timer.

Min "motor" kører bedst i tomgang for tiden, så jeg nød et par runder og snakken ved rostadion, hvor jeg havde tid til at snakke med alle de glade givere.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page