top of page

To store tænkere

2. oktober 2022


To, der tænker kloge tanker.

Her på Horizonte, er der to store tænkere. Den ene kender jeg, men den anden har stenansigt. Tilsyneladende kommunikerer de fint. Og Mallorca og Horizonte er som det plejer. På hotellet er det ren glæde, og på øen er der strålende solskin fra en skyfri himmel.

Min dag gik med gentagelse af gårsdagens tur, men jeg er ikke den store tænker. Mangler omtanke. Når nu man er vant til den hjemlige saddel, kan det gøre ondt i rø..., at skulle sidde på en anden saddel. Og cyklen har jo lidt andre mål, end mine derhjemme. Så et velmenende siddesår har udviklet sig allerede. Jeg skulle jo have tænkt mig om, og taget min egen saddel med! Ellers en skøn tur, og fadøl/vin på aftalt restaurant ve lystbådehavnen.


Jeg kan så lige tænke tanker på familiebænken på Horizonte.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page