top of page

Utrolig præstation

8. juli 2024

Brian Mogensen kørte hele 508 kilometer på et døgn på Brabrandstien. Det var årets rekord blandt de mere 100 motionister, som kørte penge hjem til syge børn. Han kørte alene over 27.000 kr. hjem i velgørenhed. Foto: Privat

BYLIV

I døgndrift rundt om Brabrand Søen: 100.000 kroner trampet hjem til syge børn

Motionsløbet Giv 24 timer rundt om Brabrand Sø blev en succes med flere deltagere end nogensinde. Gennem årene er 735.000 kroner kørt hjem til syge børns ve og vel.

07 jul. 2024 kl. 17:46


Morten Ravn ravn@stiften.dk

VELGØRENHED: Det rullede for velgørenhedsløbet Giv 24 Timer til fordel for syge børn på Universitetshospitalet i Skejby.

Regnskabet er gjort op siden 102 deltagere, hvilket er rekord, drønede rundt om Brabrand Søen i et døgns tid. Hele 105.000 kroner blev kørt ind i blandt andet sponsorpenge.

Nogle kørte et par omgang på Brabrand Stien. Andre udnyttede hele døgnet, som motionsløbet var. Det gjaldt blandt andre Brian Mogensen, der trampede hele 508 kilometer i sadlen, hvilket var årets rekord.

Han sørgede alene i sponsorpenge for 27.000 kroner. Overskuddet går ubeskåret til Akut Børnemodtagelse på Aarhus Universitetshospital, Skejby, og de administreres suverænt af personalet til gavn for børnene.

Manden bag det traditionsrige løb, der blev kørt for 13. gang, Allan Søndergaard, var igen i år på cyklen.

I en alder af 77 år. 735.000 kroner er gennem årene cyklet ind til dem, der trænger til lidt omsorg: De syge børn på Skejby.

- Selv om vi havde en overmåde stor succes i weekenden, må jeg erkende, at alder og hjerte begynder at kunne mærkes. Havde jeg ikke haft Ole Ambrosius, sammen med kone og datter, med i år, var det nok blevet sidste gang. Men nu fortsætter vi det gode makkerskab. Jeg kan heller ikke undvære at møde alle de glade børn, siger Allan Søndergaard.

Han havde netop i år allieret sig med Ole Ambrosius om arrangementet - og det ruller altså også næste år.


Komentáře


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page